Vertrouwen: Sportief, wad, onthaasten

Boek een bed of hut op de Vertrouwen
alleen of met familie en vrienden

Meer info's

Weekeind zeilen op de Waddenzee 11 t/m 15 augustus 2018

Beleef een heerlijk ontspannen zeilvakantie en kom thuis met een koffer vol reisverhalen.

Een weekend meezeilen, genieten van het spel met de wind en van goed verzorgde catering.

Vrijdagavond 
... ben je vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord van het zeilschip. Je maakt kennis met de bemanning, Axel en Katja, en de andere gasten. Je bed  ligt al opgemaakt en wel voor je klaar. Je mag aan boord blijven maar indien je wilt kun je 's avonds de stad nog in om een restauarant of café te bezoeken.

Zaterdag
... na het ontbijt krijg je uitleg over het zeilen. De bemanning bespreekt de verschillende routes en welke mogelijkheden er zijn. Oefen verschillende knopen en leer de verschillende zeilen kennen. Zodra alles duidelijk is, worden de taken verdeeld en vaar je de haven uit. De schipper staat aan het roer, maar op onze zeilschepen is er voor iedereen wel iets te doen. Als de zeilen eenmaal gehesen zijn en het schip op koers ligt, kun je lekker je eigen ding gaan doen. Heb je nog een goed boek liggen waar je maar niet aan toe komt? Houd je van spelletjes? Neem het gerust allemaal mee! Of doezel in slaap op het dek. Maar let op: er is onderweg van alles te zien: vogelzwermen, mooie kustlijnen, andere schepen of juist alleen maar water. 

Onderweg wordt de lunch geserveerd. Er wordt ook in een haven afgemeerd, zodat je de mogelijkheid hebt er zelf op uit te gaan. Bezoek een sfeervol havenstadje, pak een terrasje, maak een wandeling of fietstocht. 's Avonds staat er een warme maaltijd voor je klaar en eet je samen aan boord. Na het eten heb je de gelegenheid je tijd zelf in te delen en eventueel van boord te gaan om je avond aan de wal door te brengen.

Zondag
... zeil je terug naar Harlingen en ga je rond 17.00 uur weer van boord. Uiteraard kun je ook op de terugweg weer meehelpen met zeilen of heerlijk relaxen.

Nu boeken